Palaa takaisin edelliselle sivulle

Kokoustilojen aatelia Kouvolassa

Iisveden keisarin pojan piilopaikka

Ulla Maria Hoikkala, 4.5.2016


 • Jani Kiviranta

  Ainutlaatuiset kalusteet on käsityönä tehty.

  Ainutlaatuiset kalusteet on käsityönä tehty.


 • Jani Kiviranta

  Kokoustila taipuu moneen.

  Kokoustila taipuu moneen.


 • Jani Kiviranta

  Huonekalut ovat täynnä kiinnostavia yksityiskohtia.

  Huonekalut ovat täynnä kiinnostavia yksityiskohtia.
Kun keskustasta etsitään kokoustilaa, tarjolla on pääsääntöisesti hotellien kabinetti- ja kokoustiloja. Ne ovat usein hengettömiä, ja niistä puuttuu yksilöllisyys ja lämpö. Luoville konsepteille on siis aina olemassa tilaus.

Toukokuun alussa Kouvolaan avautuu uudenlainen kokoustila. Kävelymatkan päässä Kouvolan keskustasta Salpausselänkadulla sijaitseva "Iisveden keisarin pojan piilopaikka" on täynnä mystiikkaa ja eksotiikkaa. Seiniltä voi lukea tarinoita, jotka syntyvät tunnelmassa. Tarinoita, jotka on kaiverrettu huonekalujen koristeleikkauksiin. Patsaat huokuvat slaavilaista melankoliaa.

- Vaikka tämä tila on ollut olemassa jo pitkään, olemme nyt lähteneet jalostamaan konseptia edelleen luovasti ja uusin ajatuksin, toteaa toimitusjohtaja Keijo Ylönen. Konsepti on mietitty palveluketju, joka tarjoaa mahdollisuuden sekä virallisiin että vapaamuotoisiin tilaisuuksiin. Yhteistyötä tehdään hyväksi koettujen kumppaneiden kanssa ja jokainen hoitaa osansa ammattitaidolla ja laadukkaasti.
patsas
Ympäristö poikkeaa virastoarkkitehtuurista ja kutsuu kaikki nauttimaan virallisesta tai vapaamuotoisesta yhdessäolosta piilopaikan tunnelmassa. Tämä piilopaikka tarjoaa mahdollisuuden myös aktiiviseen oheistoimintaan alakerrassa, josta löytyy Kouvolan keilahalli. Pölyn ja hien voi huuhtoa tilavassa saunaosastossa, joka sijaitsee kokoustilojen yhteydessä.

Tämän päivän yritysmaailmassa on uskallettava olla rohkea edelläkävijä ja tehdä luovia konsepteja menestyäkseen. Yhteistyö eri toimijoiden kanssa avaa uusia mahdollisuuksia myös kokoustilamarkkinoilla.

Keksi tilalle sopiva nimi

Tervetuloa tutustumaan. Kertomaan oma tarinasi. Kuuntelemaan Iisveden keisarin pojan tarinoita. Käy tutustumassa tiloihin ja tunnelmaan, ehdota nimeä. Voittaneen nimiehdotuksen lähettänyt saa 600 euron arvoisen keilakausikortin tai saunapaketin 10 hengelle.

Nimiehdotuksen voi jättää 15.5.2016 mennessä osoitteessa http://tilat.happybowling.fi/

Teksti © Ulla Maria Hoikkala
Kuvat © Jani Kiviranta

Artikkeli on julkaistu myös Pohjois-Kymenlaaksolehdessä 27.4.2016

Riippumaton verkkojulkaisu

Toisinsanoen-verkkolehti on puolueeton ja riippumaton verkkojulkaisu, josta lukija löytää sekä paikallisesti että alueellisesti kiiinnostavia uutisia tapahtumista, elinkeinoelämästä ja ihmisistä.

Lehteä toimitetaan ammattitaidolla ja hyvää journalistista tapaa noudattaen.Mainostajalle

Haluatko mainostaa Toisinsanoen.fi -verkkolehdessä?

Ota yhteyttä:
toimitus@toisinsanoen.fi

Toimittajat

Lehden toimittajakunta muodostuu kokeneista toimittajista sekä asiantuntijakirjoittajista. Heidän avullaan on helppo sukeltaa toisinsanoen-lukunautintoihin niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Tutustu toimittajiin >

Ideologia

ToisinSanoen tarjoaa vaihtoehdon heille, jotka haluavat lukea riippumattomia uutisia lähialueelta ja hieman kauempaakin.

Lehtemme lukijakuntaan kuuluu myös eri maissa asuvia ulkosuomalaisia.


© 2019 | Toisin Sanoen