Palaa takaisin edelliselle sivulle

Huutokauppakeisari huudattaa keskustan avajaisissa

Kuusankosken superlauantai 14.5.2016

Ulla Maria Hoikkala, 4.5.2016


 • Ulla Maria Hoikkala

  Huutokauppakeisarin tavaramerkiksi muodostunut kuparipannu on myös huutokaupattavana.

  Huutokauppakeisarin tavaramerkiksi muodostunut kuparipannu on myös huutokaupattavana. • Ulla Maria Hoikkala

  Jukka Rintalan suunnittelema takki on kaupan.

  Jukka Rintalan suunnittelema takki on kaupan.


 • Ulla Maria Hoikkala

  Disneyn klassikkotauluja voi huutaa myös.

  Disneyn klassikkotauluja voi huutaa myös.
Kuusankosken jo pitkään suunnitteilla ollut keskustauudistus alkaa olla valmis ja avajaisia vietetään lauantaina 14.5.2016 koko päivän jatkuvissa tapahtumissa ja juhlissa.

Suomen Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki sekä Heli ja Markku tulevat huudattamaan  keskustaa auki klo 12 alkavassa huutokaupassa Kuusaan torille pystytettyyn telttaan. Tavaraa tähän huutokauppaan on saatu lahjoituksina kuusankoskelaisilta yrittäjiltä sekä yksityisiltä henkilöiltä.
- Alussa näytti siltä, että tuleeko tavaraa ollenkaan. Alku oli vähän hitaanlainen, mutta nyt on tavaraa tuotu entisen "Savisen" tilaan jo kohtuullisesti, Kuusankosken Yrittäjien puheenjohtaja Aimo Rautiainen iloitsee. Ja vielä on rapia viikko aikaa lahjoittaa tavaroita myyntiin. Kaikki myytävät tavarat on laitettu esille entiseen kirjakauppa Savisen tilaan, jossa niitä voi käydä katsastamassa huutokauppaan asti.

Myynnissä on nostalgisia muistoja menneiltä vuosilta, kun vasaran alle ajetaan eläkkeellä olevan kyläpoliisi Rautiaisen "poliisi"rollaattori. Rautiainen toteaa, että menopeli täytyy riisua pilleistä ja muista poliisin tunnuksista, mutta peli kulkee vielä hienosti. Myynnissä on myös polkupyöriä, astioita ja Jukka Rintalan suunnittelema takki.
huutis4
Huutokaupasta saatava tuotto haluttiin korvamerkitä jollekin kuusankoskelaiselle hankkeelle ja kohteeksi valikoitui Kuusankosken Teatterin nuorisoryhmä.

Päivä on Kuusankoskella varsinainen superlauantai, sillä menossa on samaan aikaan Kansainvälinen lasten teatteritapahtuma KUULAS. Avajaisohjelmassa on myös paikallisten yrittäjien katsaus kevään ja kesän muotiin sekä ilmainen kahvibingo, jossa jaossa on yli 100 pakettia kahvia. Kuusankoskitalon rannasta voi lähteä myös pienelle jokiveneristeilylle ja katsoa kotikaupunkia uudelta kantilta.

Superlauantain päättää kuusaalainen illanvietto keskustorin teltassa. Siellä kansaa viihdyttävät yli puoleen yöhön asti mm. Ari Klem ja Flakes, Jari Uutela, Plain Andy and the Amulettes Band sekä Tea's Half Acoustic.

huutis2

huutis3

Riippumaton verkkojulkaisu

Toisinsanoen-verkkolehti on puolueeton ja riippumaton verkkojulkaisu, josta lukija löytää sekä paikallisesti että alueellisesti kiiinnostavia uutisia tapahtumista, elinkeinoelämästä ja ihmisistä.

Lehteä toimitetaan ammattitaidolla ja hyvää journalistista tapaa noudattaen.Mainostajalle

Haluatko mainostaa Toisinsanoen.fi -verkkolehdessä?

Ota yhteyttä:
toimitus@toisinsanoen.fi

Toimittajat

Lehden toimittajakunta muodostuu kokeneista toimittajista sekä asiantuntijakirjoittajista. Heidän avullaan on helppo sukeltaa toisinsanoen-lukunautintoihin niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa.

Tutustu toimittajiin >

Ideologia

ToisinSanoen tarjoaa vaihtoehdon heille, jotka haluavat lukea riippumattomia uutisia lähialueelta ja hieman kauempaakin.

Lehtemme lukijakuntaan kuuluu myös eri maissa asuvia ulkosuomalaisia.


© 2019 | Toisin Sanoen